Preuzmite eKnjigu "Selenium selectors cheat sheet"


Vaši su podaci sa nama sigurni

 

Do pre nekoliko godina, u IT svetu je dominirao razvoj web aplikacija. Današnje tržište preuzele su mobilne aplikacije, a za i jedne i druge testiranje provodimo ručno ili uz pomoć skripti. Automatizacija je pristup koji testerima olakšava i skraćuje deo posla i dodatno osigurava da je proizvod kvalitetan i bez grešaka. Međutim, za dobro postavljanje automatizovanih testova potrebno je razumevanje različitih tehnologija i programskih jezika. Neki od njih su CSS, HTML, DOM i Selenium, a grafički prikaz za njihovo bolje razumevanje i uspešno referenciranje između njih možete pronaći u ovoj eKnjizi.

 

Ovaj dokument namenjen je programerima i testerima koji žele da se bolje upoznaju sa testiranjem web aplikacija i automatizacijom, onima koji već rade sa automatskim testovima ali im treba pomoć sa programskim jezicima i svim osobama odgovorim za testiranje softvera unutar organizacija.

 

Budite sigurni u efikasno i uspešno tesitranje sa ovim malim trikovima.

 

O NAMA

 Quality House je outsourcing i konsultantska kompanija za testiranje softvera, a najiskusniji softver testeri među nama kao predavači dele svoje znanje kroz obuke koje su akreditovane od strane SEETB-a.

U svom portfoliju, koji neprekidno unapređujemo i obogaćujemo, Quality House nudi veliki broj kurseva, koji su uskladjeni sa programima razvijenih od strane organizacija poput ISTQB IREB i CMAP.