• On-site Delivery

  On-site isporuka je uobičajeni model za testiranje i osiguranje kvaliteta, posebno kada organizacija želi da održava strogu kontrolu i tim drži na jednom mestu. Međutim, ponekad se suočavate sa iznenadnim povećanim opterećenjem, članovi tima odlaze na porodiljsko ili bolovanje, ili se suočite sa problemom koji zahteva specijalizovano znanje. U tim trenucima, Quality House je tu da vam pruži podršku i pomogne vam da prevaziđete izazove. Naši stručnjaci mogu se privremeno pridružiti vašem timu kako bi osigurali kvalitetan rad i obezbedili da vaši projekti napreduju bez ikakvih poteškoća.

  Opširnije


 • Off-site Delivery

  Quality House je usavršio model off-site isporuke koji je prilagodljiv kako već etabliranim korporacijama, tako i startapovima, bez obzira na njihovu lokaciju i potrebe za testiranjem i osiguranjem kvaliteta. Naša fleksibilna i iskusna ekipa pruža podršku tokom čitavog razvojnog ciklusa, od početne faze do završetka projekta. U skladu sa zahtevima klijenata, Quality House sprovodi testiranje prihvatanja kako bi osigurao da krajnji proizvod ispunjava neophodne kvalitativne i ugovorene zahteve. Bez obzira na veličinu i složenost vašeg projekta, možete računati na nas kao pouzdanog partnera u osiguravanju kvaliteta vaših softverskih rešenja.

  Opširnije


 • Hibryd Delivery

  Neki projekti zahtevaju kompleksnost i obim testiranja koji ne može biti potpuno postignut angažovanjem celog QA tima na licu mesta, ali takođe nije praktično imati tim potpuno izvan lokacije. Quality House nudi savršeno srednje rešenje sa Hibridnom Isporukom - fleksibilnim pristupom koji kombinuje isporuku resursa na licu mesta i van njega, prilagođen vašim specifičnim zahtevima projekta. Ova hibridna strategija omogućava efikasno i kvalitetno testiranje, omogućujući vam da iskoristite najbolje od oba sveta i obezbedite da vaši projekti budu uspešno isporučeni na vreme i sa visokim kvalitetom.

  Opširnije