U zlatnom dobu softvera, postoji softversko rešenje za svaku potrebu koju klijent može imati. Postoji aplikacija za sve - navigacija u automobilu, upravljanje finansijama, vođenje redakcija vesti i obavljanje kupovina. Sa ovim novim perspektivama koje se otvaraju za industrije, softver privlači brojne inovatore koji guraju polje u interesantnim pravcima.

Međutim, svaka inovacija, integracija sistema i uvođenje funkcionalnosti zahteva testiranje. Quality House ulazi u igru kako bi usmerio vašu viziju ka njenom optimalnom obliku.

Specifičnosti industrije

Klijenti dolaze Quality House s visoko specifičnim zahtevima. Kroz našu istoriju, naši stručnjaci su se bavili ugradnim softverom namenjenim visoko specijalizovanom hardveru, i takođe su testirali razne desktop, mobilne i web aplikacije. Kako klijenti i dalje zahtevaju više funkcionalnosti u aplikacijama koje koriste, tako će testiranje performansi, funkcionalnosti i upotrebljivosti postati sve važnije. Mi smo spremni da odgovorimo na ovaj izazov!


Industrijsko znanje

Quality House je proizvod ljubavi. Ljubavi prema testiranju i osiguranju kvaliteta. Zato su naše usluge dizajnirane sa klijentom na umu, bez obzira da li obavljamo testiranje za startapove, srednje velike preduzeće ili globalne gigante. Plaćate samo za obavljeni posao i možete prilagoditi svaki projekat svom budžetu. Quality House je dizajnirao fleksibilne Delivery i Pricing Models uzimajuci u obzir veličinu klijenta, finansijsku sposobnost i obim projekta. To je bilo veoma uspešno, jer smo i dalje u poslu 18 godina kasnije i postajemo sve jači.

Benefiti

  • Stručnost: Jedinstveno kvalifikovan tim koji je radio za sve glavne industrije.
  • Prilagodljivost: Skalabilnost timova prilagodljiva radu na vašem proizvodu.
  • Dugoročno partnerstvo: Ljudski i tehnički resursi za stabilan rad u godinama koje dolaze.
  • Efikasnost troškova: Stope i plaćanja određuju se na osnovu obima i trajanja projekta.
  • Brz početak: Brz odgovor na upite, sa stručnjacima spremnim za početak i brz odgovor za započinjanje pregovora o projektu.