Quality House se hrabro suočava s velikim projektima i značajnim klijentima. Danas smo tu gde jesmo zahvaljujući dugoročnim partnerstvima s preduzećima koja prednjače na svojim tržištima, izazivajući nas i omogućavajući nam da postanemo iskusni stručnjaci kakvi smo danas. Rado prihvatamo kompleksna testiranja i osiguranje kvaliteta za grandiozne projekte, uključujući integraciju raznovrsnih sistema i prilagodljivo definisanje opsega.

Imate partnera u testiranju koji se razvija zajedno s vama

Quality House se ističe u stvaranju dugoročnih partnerstava, a kao kompanija prilagođavamo se našim klijentima kako bismo pružili uslugu prema njihovim uslovima. Vi dobijate neometanu pažnju i stručnost posvećenog tima, koji je odabran po vašem izboru i dodeljen vašem projektu bez obzira na njegovu veličinu. Možete tražiti određene stručnjake prema bilo kojoj potrebi za specifičnim znanjem, a veličina tima je otvorena i za promene. Rastemo kako vi rastete i smanjujemo se kada se obim posla smanji.

Quality House se ponosi snažnom posvećenošću transparentnosti i komunikaciji, bez obzira gde se tačno nalazite na planeti. Off-Site Delivery ima planirane konferencijske pozive i poslovna putovanja s ciljem prevazilaženja vremenskih razlika, tako da ste uvek obavešteni o napretku vašeg projekta. Osim detaljnih izveštaja i vremenskih tabela koje vam šaljemo, veći klijenti takođe mogu odabrati vođu tima s naše strane kako bi sprovodio mikro-menadžment i prenosio ključne informacije.

Dobijate izuzetno prilagodljivu uslugu koja je osmišljena da vas podrži u svakom koraku i poboljša vaše proizvode sa obučenim, objektivnim pogledom na detalje.

Korisni resursi koje Quality House može doneti u vašu kompaniju.

U toku našeg partnerstva, Quality House će podsticati razmenu najboljih praksi. Naši ISTQB® sertifikovani stručnjaci nisu samo dostupni da analiziraju vaše radne procese i preporuče određene alate, već mogu organizovati i obuke za vaše QA stručnjake i testere.