Kupci su sve više preusmeravali svoje kupovine iz fizickih prodavnica na online trgovinu, dok se maloprodaja polako transformisala u eCommerce. Gotovo sve - od odeće, aksesoara i zabavnih proizvoda do kućnih potrepština, tehnike i aparata - možete sada kupiti putem interneta. Brendovi imaju svoje online prodavnice, a veliki razvojni timovi za elektronsku trgovinu se takmiče za dominaciju na osnovu složenosti i naprednosti svojih usluga.
U ovom konkurentskom okruženju, od suštinskog je značaja da pratite promene u navikama potrošača na svakom koraku i uvek pružite izvanredan proizvod. Testiranje postaje neophodno, ali ne morate brinuti - Quality House je tu da vam pomogne da ostvarite iste šanse kao i vaši konkurenti.

Specifičnosti industrije

U celini gledano, eCommerce sajtovi nisu najizazovniji softver za testiranje, ali nose svoje specifične izazove. Krajnji potrošači prelaze sa desktopa na mobilne uređaje i kao rezultat toga, svaka online prodavnica mora održavati responsivan dizajn radi optimalnog iskustva korisnika.

Vreme odziva služi kao osnova za vaš uspeh, ali kako nudite više proizvoda, rastete po broju korisnika i uvodite više funkcionalnosti, izlažete se riziku od rušenja sistema i sporijih odziva. Quality House testira vaš softver sa posebnim naglaskom na testiranje opterećenja.


Industrijsko znanje

Projekti elektronske trgovine su naša specijalnost. Quality House je završio testne projekte za dugovečne razvijače eCommerce rešenja, koji pružaju usluge trgovcima širom sveta. Ono u čemu smo uspeli bilo je sprovođenje strateškog manuelnog testiranja online prodavnice u zadatom vremenskom okviru. Naš tim je radio na integraciji sistema i izvodio manuelno regression i smoke testiranje kako bismo otklonili tehničke dugove na složenim i velikim softverskim sistemima.

Benefiti

  • Stručnost: Tim koji je uspešno završio testiranje brojnih eCommerce projektata
  • Skalabilnost: Skalabilnost timova prilagodljiva radu na vašem proizvodu.
  • Efikasnost troškova: Stope i plaćanja određuju se na osnovu obima i trajanja projekta.
  • Brz početak: Brza reakcija na upite, s ekspertima spremnim da počnu za samo X dana