Nisu sve kompanije u mogućnosti da opravdaju uspostavljanje i vođenje tima za kontrolu kvaliteta i testiranje kako bi zadovoljila svoje potrebe testiranja. Ograničeni resursi mogu biti prepreka ili jednostavno rečeno, možda vam testiranje nije često potrebno. Ponekad projekat prevazilazi vaše mogućnosti na licu mesta. Ovo su izazovi s kojima se suočavaju sva mala i srednja preduzeća prilikom ulaska u konkurenciju digitalne trke. Quality House je tu da odgovori na pitanje: Kako dalje?

Vi birate kvalitet prilagođen vašem budžetu i potrebama.

Osiguranje kvaliteta može biti prilično skupo, ali Quality House vam izlazi u susret i pruža prilagođen plaćeni plan zasnovan na fleksibilnim modelima cena i tarifama. Mi se prilagođavamo vašem preduzeću, a ne obratno. Naši klijenti imaju potpunu kontrolu nad veličinom tima i dogovorenim satima rada. Na osnovu specifikacija i zahteva vašeg projekta, možete zatražiti angažovanje stručnjaka sa specifičnom stručnošću.

Kada dobijemo fiksni rok, specijalisti iz Quality House se dogovaraju oko najbolje strategije kako bi optimalno iskoristili sve dostupne resurse. Najčešće se mala i srednja preduzeća opredeljuju za model Vreme i Materijal, gde vrše stalna plaćanja u redovnim intervalima. Na ovaj način, naša usluga ne opterećuje previše vaš budžet.


Vi imate korist od raznovrsnosti i jednostavnog upravljanja.

Zadržavate potpunu kontrolu nad projektom putem redovnih i generisanih listi zadataka, na kojima su navedeni najvažniji zadaci na projektu. Quality House nije zainteresovan samo za dobro obavljen posao. Posvećeni smo podršci rastu naših klijenata, pa vam stoga pružamo detaljne izveštaje o obavljenom testiranju, detektovanim i ispravljenim greškama. Možete računati na nas i za konsultacije. Bilo da želite opštu analizu vaših procesa ili tražite preporuke za alate, naši specijalisti s ISTQB® sertifikatom mogu vam pružiti pomoć.
Quality House je takođe izuzetno fleksibilan kada je reč o lokaciji. Imamo resurse da pružimo uslugu na licu mesta u trenucima kada se suočite s povećanjem obima posla i potrebom za brzom reakcijom. Kao deo proširenja vašeg QA tima, Quality House može služiti kao isporučilac testova van radnog mesta, s specijalistima koji su dobro upućeni u svoje oblasti i upoznati s zahtevima vašeg projekta.

Tokom proteklih 18 godina, gde smo naglašavali važnost testiranja i osiguranja kvaliteta, uspešno smo sarađivali sa programerima, telekomunikacionim gigantima, kompanijama za elektronsku trgovinu, medijskim i zabavnim entitetima, kao i liderima u oblasti finansija. Ovo nagomilano iskustvo pruža nam prednost. Sva naša prethodna postignuća predstavljaju temelj za vaša buduća dostignuća!