Automobilska industrija odavno je napustila čistu fokusiranost na hardver. Sada se usredsređuje na integraciju snažnih motora, električnih sistema i naprednog softvera. Proizvođači koji su na čelu trke su oni koji vode motorna vozila ka sjajnoj, blistavoj budućnosti. Govorimo o sofisticiranim sistemima upozorenjima na sudar, navigacionim sistemima, interaktivnim HUD-ovima (ekranima iznad upravljača) i automatizovanim pomoćnicima za parkiranje.

To je potpuno novo područje i potpuno nova perspektiva za testiranje! Quality House je tu da skrati put do cilja.

Specifičnosti industrije

Softver namenjen automobilskoj industriji ima svoju temperamentnu prirodu. Svi proizvodi ovde su namenjeni da besprekorno funkcionišu s visoko specifičnim hardverom. Kao ugrađeni softver, svaki projekat dolazi sa svojom listom tehničkih zahteva, podešavanja, obaveznih resursa i specijalizovanog znanja. Imate sreće jer Quality House ispunjava sve navedene zahteve, a naši stručnjaci već imaju značajan projekat iza sebe.


Industrijsko znanje

Quality House je ranije sarađivao sa poznatim proizvođačem proizvoda za upravljačku elektroniku i povezana rešenja za automobile. Ukratko, uključili smo se u kasnijim fazama proizvodnje kako bismo testirali i integrisali preko 80 funkcionalnosti, uz pridržavanje tehničkih specifikacija klijenta. Stručnjaci Quality House-a vršili su testiranje za Ford, BMW, GM, Porsche i Mazda.

Benefiti

  • Ekspertiza: Tim s izuzetnim kvalifikacijama i uspešnim projektima u svojim biografijama.
  • Skalabilnost: Prilagodljivi standardi za timove koji su dodeljeni radu na vašem proizvodu.
  • Efikasnost troškova: Stope i plaćanja određuju se na osnovu obima i trajanja projekta.
  • Brz početak: Brza reakcija na upite, s ekspertima spremnim da počnu za samo X dana