• STARTUPS

  U današnjem digitalnom svetu, svaki proizvod, platforma, aplikacija i veb sajt mora proći kroz proces testiranja. Startup-ovi su poznati po svojoj težnji za tehnološkim inovacijama, ali suočavaju se sa žestokom konkurencijom i ograničenim resursima. Nakon što ste predstavili svoju ideju, prikupili sredstva i razvili proizvod, sada ste spremni za svoju priliku na velikoj sceni. Oni koji osvoje publiku i zadrže je su oni koji nude korisnički prijateljne i visokokvalitetne performanse. U tom konkurentnom okruženju, ključni su efikasno testiranje i osiguravanje kvaliteta kako biste izgradili poverenje korisnika i ostvarili uspeh na tržištu.

  Opširnije


 • SME

  Nisu sve kompanije u mogućnosti da opravdaju uspostavljanje i vođenje tima za kontrolu kvaliteta i testiranje kako bi zadovoljila svoje potrebe testiranja. Ograničeni resursi mogu biti prepreka ili jednostavno rečeno, možda vam testiranje nije često potrebno. Ponekad projekat prevazilazi vaše mogućnosti na licu mesta. Ovo su izazovi sa kojima se suočavaju mnoga mala i srednja preduzeća prilikom ulaska u konkurenciju digitalne trke. Quality House je tu da odgovori na pitanje: Kako dalje? Naše usluge testiranja prilagođavamo vašim potrebama i pružamo vam stručnost i podršku u osiguravanju kvaliteta vaših softverskih rešenja.

  Opširnije


 • Enterprises

  Zahvaljujući dugoročnim partnerstvima sa preduzećima koja zauzimaju vodeće pozicije u svojim tržišnim sektorima, stekli smo bogato iskustvo i postali stručnjaci u svom polju. Naši partneri su nas izazivali, što nam je omogućilo da razvijemo znanje i veštine koje posedujemo danas. Sa radošću prihvatamo kompleksna testiranja i osiguranje kvaliteta za grandiozne projekte koji zahtevaju integraciju velikog broja sistema i prilagodljiv opseg. Uz našu stručnost i iskustvo, garantujemo da ćemo vašim projektima pružiti pouzdano i visokokvalitetno testiranje.

  Opširnije