Sistemi se ističu svojom izdržljivošću, vremenom odziva i performansama u skladu sa očekivanjima korisnika. Ne možete rizikovati žrtvovanje performansi i efikasnosti u ovom konkurentskom vremenu. Quality House vam donosi najkompletniji proces testiranja performansi na tržištu, dok naši ISTQB® sertifikovani stručnjaci testiraju vaš softver kroz niz testnih scenarija olimpijske težine.

Testiranje performansi, onako kako ga mi sprovodimo, dokumentuje brzinu izvođenja određenog aspekta sistema pod određenim opterećenjem i upoređuje to sa vašim kriterijumima performansi. Mi razvijamo realno okruženje kako bismo simulirali veliko opterećenje i stres na komponente sistema kako bismo utvrdili gde sistem ne uspeva i kakve su čvrste granice, nakon kojih dolazi do smanjenja maksimalnih performansi.


Ciljevi testiranja performansi se određuju na osnovu različitih faktora - poslovnih volumetrijskih zahteva, sporazuma o nivou usluge (SLA) ili percipiranih i stvarnih rizika u performansama.

Quality House vam precizno pokazuje kako vaš sistem funkcioniše pod stresom, bilo da se radi o broju istovremenih korisnika ili sistemskim transakcijama. Sva izvršena testiranja su kvantitativna i prikupljene podatke analiziramo i predstavljamo u detaljnim izveštajima, pružajući vam ključne metrike kao što su vreme odziva i broj MIPS-a (milioni instrukcija u sekundi) na kojima vaš sistem radi. Ovo je osnova na kojoj možete sprovesti poboljšanja.
Poboljšanjem performansi sistema, obezbeđujete zadovoljstvo svih korisnika, ostvarujete veći prihod, identifikujete uska grla i jasno znate koji će biti sledeći koraci u razvoju vašeg proizvoda. Testiranje performansi je odličan temelj za uvođenje poboljšanja na svim nivoima u vašoj kompaniji. Stručnjaci iz Quality House služe kao nepristrasni posmatrači vaših radnih procesa i ukoliko je potrebno, tu smo da vam pružimo savete o odgovarajućim alatima i metodologijama koji su najbolje prilagođeni vašim ciljevima.