Globalne komunikacije i tehnologija su uklonile poslednju prepreku pred finansijskim kompanijama - geografsku udaljenost. Osiguravajuće kuće, banke i poslovni analitičari sežu preko vremenskih zona i kontinenata kako bi privukli klijente. Takođe proširuju svoje poslovanje na organizaciju događaja, pružanje kreditnih usluga i marketinga.
U okruženju gde veličina i obim igraju ključnu ulogu, potreban vam je partner za testiranje koji je građanin sveta. Sa klijentima širom sveta, Quality House se uklapa u ovaj opis!

Specifičnosti industrije

Finansijsku industriju odlikuju dva ključna faktora. Prvo, neophodno je eliminisati sve greške, a drugo, obuhvata ogroman obim poslovanja. Finansijske usluge obrađuju osetljive podatke i lične informacije. Greške mogu biti pogubne za ugled i poslovanje. Testiranje koje se sprovodi u ovom sektoru preduzima sve mere opreza kako bi osiguralo 100% ispravnost, čak i ako to znači vođenje 3 sistema za praćenja bagova i automatizovanih testova sve do dana lansiranja. Znamo iz ličnog iskustva.

Ono što takođe znamo jeste da su timovi često rasuti širom sveta, a vođenje projekata u finansijskoj industriji zahteva izgradnju efikasne komunikacijske strategije. Quality House poseduje više od jedne takve strategije.


Industrijsko znanje

Quality House je sarađivao sa holandskom osiguravajućom kompanijom, liderom u svojoj zemlji, na spajanju njihovih 21 usluge osiguranja u jednu platformu usmerenu ka korisnicima. Kao deo zadatka, naši stručnjaci su sproveli funkcionalno i automatsko testiranje kako bi uspostavili stabilnu integraciju sistema i učestvovali u redizajnu i restrukturiranju platforme.

Sa još jednim klijentom koji se bavi poslovnim analitičkim rešenjima, razvijen je sistem koji omogućava građanima Engleske da kreiraju jedinstveni digitalni identitet kako bi pristupili online uslugama. Ovde je Quality House obavio obiman posao - manuelno testiranje, testiranje regresije, testiranje migracije i testiranje integracije zajedno sa testiranjem radi poboljšanja ukupnog iskustva pretraživanja u različitim pretraživačima i testiranjem za mobilne uređaje.

Benefiti

  • Ekspertiza: Jedinstveno kvalifikovan tim s uspešnim projektima za međunarodne lidere.
  • Skalabilnost: Skalabilnost timova prilagodljiva radu na vašem proizvodu.
  • Dugoročno partnerstvo: Ljudski i tehnički resursi za stabilan rad u godinama koje dolaze.
  • Efikasnost troškova: Stope i plaćanja određuju se na osnovu obima i trajanja projekta.
  • Brz početak: Brza reakcija na upite, s ekspertima spremnim da počnu za samo X dana.