Svaki proizvod, platforma ili aplikacija zahteva testiranje, bez obzira na to koliko su inovativni... ili upravo zbog toga koliko su inovativni.

Startapi se često nalaze na samom vrhu tehnološke inovacije, međutim, suočavaju se sa oštrim konkurencijama i ograničenim resursima. Nakon što si održao prezentaciju, uspešno prikupio sredstva i razvio proizvod, sada se spremaš za svoju priliku da zasijaš u javnosti. Oni koji postignu uspeh privlače i zadržavaju publiku putem intuitivnog korisničkog pristupa i visokih performansi.

Quality House je tu da obezbedi kvalitet Vašeg softvera

Mali broj startapa zapošljava testere za osiguranje kvaliteta i to iz opravdanih razloga. Sredstva su ograničena, a povremene potrebe za testiranjem ne podržavaju stalni interni tim za osiguranje kvaliteta u početku. Ipak, potrebno vam je osiguranje kvaliteta, i upravo tu Quality House ulazi na scenu da vam pomogne.

Mi smo posvećeni tome da pomognemo startapima da rastu sa samopouzdanjem, pružajući klijentima usluge testiranja i osiguranja kvaliteta koje su dizajnirane da ne opterećuju vaš budžet i prilagođavaju se vašem rasporedu i opterećenju projektom. Mi smo fleksibilni, reagujemo brzo i u poslednjih 18 godina otkako se bavimo ovim poslom, sarađivali smo sa telekomunikacionim gigantima, korporacijama i globalnim brendovima. Ono što želimo reći jeste da u Quality House znamo šta radimo i tu smo za vas.


S obzirom na vašu trenutnu situaciju, možemo vam dodeliti od pojedinca specijalista pa sve do male ekipe od 3-5 stručnjaka za osiguranje kvaliteta. Naše cene se zasnivaju na rokovima i obimu projekta, iako su prilično konkurentske jer pružamo samo obučene i sertifikovane stručnjake.

Quality House pruža nezavisni uvid u vaše trenutne procese testiranja, definiše najefikasnije testne slučajeve i preporučuje alate, tehnologije i resurse koji bi ubrzali proces kako biste postigli svoje poslovne ciljeve.

Naše stručnosti obuhvataju:

  • Mobilne tehnologije;
  • Web aplikacije i specijalizovani portali;
  • E-Business rešenja
  • Složena IT rešenja za javni sektor i upravu
  • ERP sistemi za mala i srednja preduzeća itd.
Quality House ima inspirišući i talentovan tim koji će dodati nezavisan, svež pogled na celokupnu poslovnu logiku i izraditi prilagođenu metodologiju za pomoć u njenom sprovođenju. Na osnovu specifikacija i zahteva projekta, spremni smo da uložimo u specijalizovanu obuku, pružimo znanje i pronađemo potrebne veštine kako bismo ispunili potrebe.

Sva ovo znanje i ekspertiza stečeni tokom godina na tržištu dostupni su vam po lako pregovarajućim i fleksibilnim cenama. Za startape, Quality House preporučuje svoj Model Vremena i Materijala jer je najprikladniji za kratkorocne poslove. Pre nego što nas kontaktirate, pogledajte usluge koje pružamo kako biste nam pružili bolji uvid u to kako vam možemo najbolje pomoći.