Vreme je novac, a nigde vreme nije skuplje nego na tržištima softvera, gde se velike kompanije i startapi takmiče za stotine krajnjih potrošača. Kada postoji tako mali prostor za uspeh, ne možete sebi dozvoliti da budete drugi.

Kako skratiti period testiranja? To postižete oslanjajući se na automatsko testiranje - tehniku koja smanjuje potrebu za radnom snagom, vremenom i resursima u korist značajnih rezultata. Sa nekoliko ključnih i sveobuhvatnih automatizovanih scenarija, možete obuhvatiti ogroman broj zadataka po frakciji troškova.

U suštini, automatko testiranje je praksa u kojoj stručnjaci uzimaju manuelni testni scenario i omogućavaju da se izvodi putem softverskih alatki. Ovo omogućava brže i ponovljeno testiranje. Takođe, treba napomenuti da automatizovani skriptovi retko prave računske greške, dok manuelno testiranje ima nešto veću šansu za netačnost zbog ljudske greške.


Kada vam je potrebna automatizacija testiranja?

Testiranje Automatizacijom dolazi u pomoć kada imate velike i kritične projekte koji stvaraju visoke zahteve i pritisak na vaše resurse.

Ako niste sigurni koji je najbolji pristup automatizaciji za vaš projekat, možemo vam pružiti detaljnu konsultaciju o njenom pravilnom integrisanju u vaše radne procese.

Naš tim može se brinuti o:

  • Početnom postavljanju okvira za automatizaciju
  • Izgradnji procesa testiranja automatizacijom
  • Pisanju automatskih test slučajeva
  • Održavanju okvira za automatizaciju.
Težimo ka SOLID principima i pratimo najbolje prakse u testiranju automatizacijom. Naša stručnost se proteže kroz različite programske jezike, gotove alatke, biblioteke i okvire.

  • Ako vam je potrebna automatizacija za vašu web aplikaciju, mi smo tu.
  • Imate li mobilnu aplikaciju? Bilo da je hibridna ili nativna - možemo je automatizovati.
  • Bavite se automobilskom industrijom? Naravno, imamo stručnjake i u toj oblasti

Sa preko 18 godina iskustva na tržištu, možete računati na nas da podržimo vaš proces automatizacije uz naš širok spektar usluga automatizacije.