Internet je transformisao sebe u najjaču silu koja oblikuje ne samo zajednice i živote, već i čitave industrije. Želite li uspeh? Želite li vodeći položaj na tržištu? Morate imati Wi-Fi vezu kako biste ušli u živote i novčanike krajnjih korisnika, bilo da se radi o banci ili automobilskoj industriji.

Dobra web aplikacija mora zadovoljiti nekoliko kriterijuma:

  • Mora imati intuitivan, prijatan i responsivan dizajn koji je dobro integrisan sa drugim pretraživačima i verzijama pretraživača.
  • Treba da ostvaruje visoke brzine odgovora i učitavanja prilikom izvršavanja komandi svaki put, bez obzira da li je koristi samo 100 ili 10.000 ljudi istovremeno.
  • Mora obavljati svoje funkcije bez greške svaki put.
  • Treba da demonstrira sveobuhvatnu i stabilnu sistemsku integraciju.


Danas korisnici imaju toliko opcija na raspolaganju da neće oklevati da napuste web aplikaciju koja ne ispunjava njihove standarde. Ali Quality House neće dozvoliti da vas napuste!

Naši stručnjaci su stekli neprocenjivo iskustvo tokom 18 godina koliko smo prisutni na tržištu kako bismo ispunili svaki zahtev koji vam obezbeđuje konkurentsku prednost.
Quality House je usavršio veštinu Funkcionalnog Testiranja kako bi svaka pojedinačna funkcionalnost dostigla vrhunsku performansu, dok naše Testiranje Performansi obezbeđuje da vaša web aplikacija zadrži brzinu i odzivnost pod svakim mogućim stresom i opterećenjem.