U trci zabavnih i medijskih kompanija za dominaciju u takozvanoj "ekonomiji pažnje", proizvodi namenjeni publici postaju sve veći po obimu, produkcionoj vrednosti, smelosti i dosegu. Ovi zahtevi stavljaju pritisak na softversku industriju da razvija alate koji će omogućiti stvaranje sledećeg velikog hita. Softverska rešenja, bogata funkcionalnostima i jednostavna za korišćenje, moraju sami postati naredni trend. Ovo je novi pejzaž!

Quality House smanjuje taj pritisak pružajući pažljive scenarije testiranja koji prate svaki korak u procesu kodiranja, detaljno i precizno!

Specifičnosti industrije

Industrija medija i zabave je prilicno širok pojam, i u našem poslu smo se susreli sa raznovrsnim projektima. Ono što želimo da istaknemo je da ne postoji jedna univerzalna formula koja će rešiti svaki zadatak. Potrebno je da pronađete partnera za testiranje koji nudi fleksibilnost i ekspertizu - oba kriterijuma se odnose na Quality House. Kako bismo prevazišli jaz između razvojnog tima i potrošača, naši stručnjaci se posvećuju analizi svih dokumenata i tehničkih zahteva kako bi razumeli specifičnu vrstu upotrebljivosti koja je potrebna da zadržite klijente.


Industrijsko znanje

Quality House je preuzeo raznovrsne projekte testiranja u ovoj industriji, uključujući testiranje igara i aktivno učešće u razvoju softverskog rešenja. Međutim, naš najuzbudljiviji projekat proizilazi iz saradnje sa kompanijom za softver za redakcije, koja zadovoljava potrebe celog redakcijskog tima. Postavili su nam zadatak da testiramo sve-u-jednom rešenje za redakciju, koje sada koristi i BBC!

Govorimo o dugoročnoj saradnji u kojoj su funkcionalni i automatizovani test slučajevi bili od suštinskog značaja, jer smo morali integrisati multimedijalne plejere, telepromptere, pretraživače, kalendare i mnoge druge funkcionalnosti u potpuno operativan i usklađen sistem.

Benefiti

  • Ekspertiza: Jedinstveno kvalifikovan tim sa radnim iskustvom u sistem integraciji.
  • Skalabilnost: Jedinstveno kvalifikovan tim koji je radio za sve glavne industrije.
  • Dugoročno partnerstvo: Ljudski i tehnički resursi za stabilan rad u godinama koje dolaze.
  • Efikasnost troškova: Stope i plaćanja određuju se na osnovu obima i trajanja projekta.
  • Brz početak: Brz odgovor na upite sa stručnjacima spremnim za samo X dana.