U svetu mobilnih i web aplikacija, desktop aplikacije i dalje imaju svoju važnost i igraju ključnu ulogu u životima korisnika. Ovo je posebno tačno i važno kada govorimo o softverskom proizvodu velike složenosti, brojnim funkcionalnostima i mnogim procesima koji se odvijaju unutar aplikacije. Takva aplikacija nema šansu da uspe samo na webu ili mobilnim uređajima.

Desktop aplikacije su kompleksne, sofisticirane i višeslojne. To je tačno vrsta izazova koju Quality House traži u projektu osiguranja kvaliteta. Videćete da smo više nego spremni da ispunimo vaše tačne tehničke specifikacije i zahteve.

Više od decenije, Quality House je sarađivao sa startapima, nacionalnim liderima na tržištu i globalnim gigantima na visoko specijalizovanim softverima.

Specijalisti iz Quality House proučavaju specifikacije vašeg hardvera i operativnog sistema, postavke i zahteve pre nego što započnu razvoj strategije testiranja na osnovu opsega i ciljeva vašeg projekta.

S obzirom na to koliko je postalo uobičajeno očekivati da svaka desktop aplikacija deluje kao švajcarski nož sa beskrajnim funkcijama, možete računati na obimno Funkcionalno Testiranje kako biste garantovali da svaka komponenta ispunjava zahteve i da je integrisana u celinu. Nakon što prođemo kroz ovu fazu, specijalisti nastavljaju testiranje ukupne performanse putem Regresionog Testiranja.

Quality House dizajnira personalizovane pakete usluga na osnovu vaših potreba. Tu smo da uspostavimo potpuno posvećeni tim koji će vam pomoći sa nadogradnjama i ispravkama grešaka. Takođe smo tu kada doživite povećanje opterećenja i potrebna vam je kratkoročna pomoć. Sve je dostupno po tarifama prilagođenim samo za vas!