• Software

  U vreme sveprisutnosti softvera, postoji rešenje za svaku potrebu korisnika. Postoje aplikacije za sve - od navigacije u vozilima, upravljanja finansijama, vođenja novinarskih redakcija, do zadovoljavanja svih potreba za kupovinom. Sa ovim novim granama koje se otvaraju za industrije, softver je privukao brojne inovatore koji guraju polje u interesantnim pravcima. Međutim, svaka nova inovacija, integracija sistema i dodate funkcionalnosti zahtevaju testiranje. Quality House stupa na scenu kako bi usmerio vašu viziju ka optimalnom obliku.

  Opširnije


 • Telecom

  Današnje vreme telekomunikacionih kompanija koje su se nadmetale da pruže najprivlačnije telefonske, internet i televizijske pakete je prošlo. Tehnološki napredak je izjednačio konkurenciju u osnovnim uslugama, ali je sada otvorio nove mogućnosti. Telekomunikacije su sada u potpuno novom takmičenju kako bi proširile portfolije svojih softverskih proizvoda i razvile zaista jedinstven proizvod kako bi privukle i zadržale korisnike.

  Opširnije


 • E-Commerce

  Potrošači su sve više okrenuti online kupovini, dok se trgovina postepeno transformiše u e-trgovinu. Sa mogućnošću da kupite gotovo sve, od odeće, modnih dodataka i zabavnih proizvoda do kućnih potrepština, tehnoloških uređaja i aparata, online prodavnice su postale neizostavan deo modernog načina života. Brendovi su prepoznali ovu promenu i sve više se fokusiraju na razvoj svojih online prodavnica, dok veliki e-trgovinski razvijači konkuriraju za dominaciju na tržištu nudeći sofisticirane i kompleksne usluge kako bi privukli i zadržali korisnike.

  Opširnije


 • Media & Entertainment

  U borbi za dominaciju na tržištu zabave i medija, proizvodi namenjeni publici postaju sve veći u obimu, produkciji, hrabrosti i dostupnosti. Ovi zahtevi stvaraju pritisak na softversku industriju da proizvodi alate koji će omogućiti stvaranje sledećih velikih hitova. Softverska rešenja moraju biti bogata funkcijama i jednostavna za korišćenje, postajući sami po sebi nova velika stvar.

  Opširnije


 • Finance

  Razvoj globalnih komunikacija i tehnologija uklonio je poslednju prepreku pred finansijskim kompanijama - geografsku udaljenost. Osiguravajuće kompanije, banke i poslovni analitičari sada dosežu preko vremenskih zona i kontinenata kako bi privukli klijente. Oni takođe proširuju svoje usluge na organizaciju događaja, pružanje kreditnih usluga i marketing. Sa klijentima širom sveta, Quality House odgovara tom opisu i nudi globalnu perspektivu i ekspertizu u testiranju softvera.

  Opširnije


 • Automotive

  Automobilska industrija odavno je prevazišla fazu čistog fokusiranja na hardver. Umesto toga, sada predstavlja tačku integracije moćnih motora, električnih sistema i futurističkog softvera. Proizvođači koji su na čelu trke su oni koji će vozila odvesti u blistavu, hromiranu budućnost. U ovom naprednom svetu, možemo videti sofisticirane sisteme upozorenja na sudar, navigacione sisteme, interaktivne HUD-ove (displeji u vidnom polju vozača) i automatizovane pomoćnike za parkiranje. Ovi inovativni elementi igraju ključnu ulogu u transformaciji automobila u inteligentna, povezana vozila koja pružaju vrhunsko iskustvo vožnje.

  Opširnije